20.12.2008

Posted by Cookie Monster | | Posted on 09:23

Oi-oi-oi! Osad venelased on nii kurjad ja õelad, et on nõus endast nooremaid ja kehamassilt ligi viis korda väiksemaid inimesi füüsiliselt ähvardama ja ründama. Vot nii kirev elu meil ongi siin. Iga päev kardame pahasid sibulaid, sest iial ei või teada, kuna nad taas rünnakule kavatsevad asuda. Basseini äärne juhtum lõppes sellega, et meie tantsude tegemiseks kutsuti kohale turvamehed - just nii!

Päeva jooksul paluti meid, et me kirjutaksime hotelli ustele ja akendele happy new year ja merry christmas, kuid nad ei arvestanud sellega, et olid meile täiesti valed vahendid muretsenud. Esmalt anti meile party sprey, mis on mõeldud õhku piserdamiseks, sest see on nagu kumm ja klaasil eriti meeldiv välja ei näeks, ning siis anti meile kunstlume pudelid kätte, no kirjutasime siis need paar akent täis ja viis minutit hiljem märkasime, et kõik oli laiali ja alla vajunud, kui seda hotelli töötajatele näitasime, öeldi meile, et me lihtsalt kõrgemale kirjutaksime, kui see kiri alla vajub. Funnyburgers ma ütlen!

Õhtul käisime Merkaga poes - väga huvitav ja meeldiv kogemus. Nimelt kummitas mind Eamon - Do you wanna fuck me (yes I wanna do) lugu ja hakkasin seda siis poes laulma, kui olin oma häälel üks viis minutit kiljuda lasknud avastasin, et tegin seda poes, kus oli peale meie veel vaid üks naissoost isik. Kui lõpuks leti juurde maksma jõudsime, märkasime kohe, et töötajad juba arutasid meie neete ja üsna pea nad küsisid kuldsed küsimused - mis ja milleks need on? Meie Merkaga aga olime suht naljategemis tujus ja ütlesime, et meile lihtsalt maitseb metall. Selle peale hakati meile küll korteri võtmeid ja raha söömiseks pakkuma, kuid ütlesime, et eelistame kulda, ja uskuge või mitte, aga nad lubasid seda meile homseks tuua! Lõpuks tagusin kätega vastu letti ja laulsin we want the check, we want the check, üsna peatselt me selle ka saime. Kui hakkasime poest välja kõndima, laulsid töötajad meile sama viisiga see you tomorrow, see you tomorrow! Meeletult naljakas oli!

Comments (0)