24.01.2009

Posted by Cookie Monster | | Posted on 04:11

On taevas sitaks sinine ja päike kuradi kollane! Ma seisan põlvini vees, meil suvi suur on ees ja mul on kõigest nii poogen!

Egiptus, Hurghada 022

Jah, oleks see ka hetkel nii, sest praegu on meil sinise taeva asemel liiv! Nagu kõigile teada on täna laupäev, kuid meile tähendab see ka grupi vehetus päeva.  Seega on kõik veel unised ja uskumatult passiivsed, mis teeb tänase kui tööpäeva suhteliselt mõttetuks! Inimesed on lennust veel väsinud ja tahavad magada ning asju lahti pakkida, et end kasvõi natukene siin kaugel Egiptuses kodusemalt tunda.

Viimasest postitusest on märkamatult maailmapalju aega möödunud ja uskumatult suur hulk sündmusi on aset leidnud, kuid samas ei oskagi kohe millestki kirjutada.

Alustaks siis ehk sellest, et enam me ei residentseeru mitte Sharm El Sheikis vaid Hurghadas! Nimelt toimus meil kolmandal jaanuaril migreerumine Horizon Sharm Resortist Charm Life Paradise’i. Tuleb tunnistada, et antud hotell on tõesti parem ja siin on ka kõik vajalik, et teha korralikku animatsiooni, kuid eelnevas kodus olid töötajad palju sõbralikumad ja keegi ei üritanud meile teadlikult jama kaela tõmmata! Kõige õnnelikum olen selle üle, et siin pole taksojuhte, kes aina signaali lastes ringi sõidavad ja juba kaugelt taxi karjuvad – vot see käis Sharmis ikka totaalselt närvidele!!!

Olevikust polegi midagi märkimisväärset, mida tasuks siia kirjutada, sellepärast pöörangi pilgu kaugemasse aega – minevikku, ehk siis viimastele sündmustele Sharm El Sheikis.

 

JÕULUPIDU

Egiptus, Sharm El Sheikh, Jõulupidu 019

Endi kurvastuseks tuli meil aktsepteerida fakti, et egiptlased ei tea jõuludest suurt midagi! Kõik küll pingutasid ja andsid endist parima, kuid kõik dekoratsioonid olid väga venelikud – kuld ja kard igalpool, kehtestatud oli ka ütlus, et mida rohkem seda uhkem! Minule igatahes see eriti ei meeldinud, kuid see käib ainult kaunistuste kohta. Pidu oli iseenesest täiesti tore – meie jäime enda esinemisega rahule ja ka juhtkond jäi meiega rahule. Lõpp hea, kõik hea!

A ja kell pool kolm öösel mõtlesime Merka ja Vernekuga, et võiks ju keksu mängida! Pean ära mainima, et panin odavalt urna, kuid kõige ägedam oli ikkagi see, kuidas Vernek kaotusele reageeris, vaadake ise!

VANA-AASTA ÕHTU

DSC01907

DSC01905

Algus                                                                                               Lõpp

P1010126P1010127

Vana-aasta möödus meil ehk isegi edukamalt kui jõulud, seda isegi arvestades fakti, et pisaraid oli tunduvalt rohkem – that’s life! Pidu oli nagu pidu ikka, kuid selleks, mis peole järgnes, me küll valmistunu ei olnud. Nimelt toimus peale prallet juhtkonna pildistamine ja nii pea kui  märgati, et ka meie oleme läheduses, läks kohe selline fotosessioon lahti, et hirm tuli peale! Veetsime praktiliselt pool tundi bossudega pilte tehes – ego tõusis meeletult!!! Unustasin mainida, et serveeriti siniseid – jah just siniseid – makarone!!! Ei usu? No vaata siis pildilt!

DSC01926

Igatahes Sharmis oli väga tore! Kunagi tahaks sinna kindlasti tagasi minna!!

P1010125

Muidugi pean ära mainima, et kaks päeva tagasi sain oma kauaoodatud paki kätte ja nüüd on mul NIIIIIIIIIIIIIIIIIII PALJU eesti kommi!!

Aga tänaseks siis ongi kõik, sest nagunii tuleb mul nüüd oma peff püsti ajada ja tööle vedada!!

Tsau-pakaa!!!

MUSI:*

Comments (0)