Liivatorm

Posted by Cookie Monster | | Posted on 08:52

No ma ju rääkisin, et laupäev on tööpäevana täiesti pointless!!

Täna pärastlõunal oli meil rannas kõigest neli inimest ja neil oli ainult tänu alkoholile soe – muidu oleksid ka nemad lõdisenud nagu meie seda tegime. Lisaks külmale tegi ka liiv kurja! Ma ei saa aru, kes tal niimoodi ringi lennata lubas, et pärast silmas ka veel on – JUBEPAHA!!

Aa üks palve oleks suurele ringile, et olge keegi nii hea ja uurige välja palju võib Egiptusest vesipiibu tubakat ja sütt Eestisse tuua!

Põhimõtteliselt on meil Liisu ja Katiga välja kujunenud tõsine vesipiibu sõltuvus! Peale hommikust vahetust tuleme tuppa ja paneme kohe shisad tõmbama, peale õhtust vahetust täpselt samamoodi ja nagu sellest veel vähe oleks peame me ka peale nightshowd shisat tõmbama – kolm korda päevas on minimaalne doseering!! Muidugi harjutame ka netis käies imemist, sest ilma ei saa! SÕLTUVUUUUUS!!!! Kõik kohvrid ja kotid ja karbid ja värgid on meil juba ammu tubakat täis, söest tuleb ainult vahel puudus!

Egiptus, Hurghada 023

Comments (2)

Tervitus animaatoritele:)
Kuna Liisu enam ise ei viitsi bloggida, siis suundusin Liisu viidet järgides siia lehele üle:D

Jagan siis veits inffi küsitud tubaka sisstoomise normide kohta. Info pärineb maksu- ja tolliameti lehelt, nii et kui tundub uskumatu, siis saate ise üle kontrollida;)
Etteruttavalt ütlen, et tubakat võib tuua 250 g (mis peaks olema 1 suur pakk - mitte blokk, peaks olema tähendab seda, et paki peale on märgitud 250 g, kuid minu meelest on need pakid küll kergemad, muretsega kaal ja kontrollige üle:D)

Koguselised piirangud väljastpoolt Euroopa Liitu Eestisse saabumisel

Reisijal on lubatud väljastpoolt Euroopa Liitu Eestisse tulles ühe päeva jooksul isiklikuks kasutamiseks kaasa tuua maksuvabalt tubakatooteid, alkoholi ja mootorikütust järgmistes kogustes:

Tubakatooteid (reisija peab olema vähemalt 18 aastane)

200 sigaretti* või
100 sigarillot* või
50 sigarit*või
250 grammi suitsetamistubakat* või
250 grammi närimistubakat*
NB! Tärniga (*) märgitud koguseid on lubatud ka kombineerida, arvestusega, et iga kogus on 100% ja kokku saab tuua 100%. Kombineerimise näide: 100 sigaretti (50% 200-st) ja lisaks 25 sigarit (50% 50-st);


Ilmselgelt eriti tihti nendest normidest kinni ei peeta... ise ikka olen ka suuuuurte varudega sealt tagasi tulnud (tean küll, mis tunne see Egiptuse shisha sõltuvus on);)
PS! Vaatasin, et teil mango tubakas sai väga vähe punkte:D Kui ma seal olin, siis see oli mingi aeg mu suuuuuuuuuur lemmik (kuni isu täis suitsetasin), aga need on ka erinevad... mis tubakat te suitsetate? Nakhla? Prince Molasses on väga hea (just mango tubakal on nendel kahel margil suuuuuur vahe).

Aga tollist edasi rääkides, siis trip.ee-s on küll kirjutatud, et inimesed on tollis kõrvale tõmmatud ja tubakas ära võetud (ma täpselt ei tea, kas kaasneb ka mingi trahv või on lihtsalt võimalik valida, kas jätad tubaka piirile või maksad tollimaksu), aga nagu ma ütlesin, mul ei ole probleeme olnud ja seda võib-olla ka tänu sellele, et ma ei ole vesipiip käe otsas sealt tagasi tulnud... räägitakse, et neid, kellel on vesipiip kaasas, kontrollitakse rohkem (kohe näha ju, et nendel inimestel raudselt ka tubakas kaasas). Niisiis soovitan pakkida vesipiibu kohvrisse ära (ja lademetes tubakat ka muidugi:D) või siis vesipiip toomata jätta (kui kodus juba on olemas, kui ei ole, siis muidugi peab piibu ka tooma:D)

Oi nüüd tuli küll pikk jutt, a loodan et oli abi ja väga segaseks ei jäänud:D
Tervitused Liisule;) ja kõigile teistele ka, kes te seal üritate töötada kaugel kaugel maal.

PS! Unustasin öelda, et HEAD VABARIIGI AASTAPÄEVA!!! :)
Hoidke meie lippu seal v*tupeade maal kõrgel;)