05.12.2008

Posted by Cookie Monster | | Posted on 05:32

Lastetoas meil täna kliente ei leidnud, kuid see on hea, sest Ali-Baba oli suurpuhastuse all. Te ei kujta ette ka, milline see põrandapesu vesi oli - JUBE! Põrandakivid andsid värvi ka veel ja siis oligi vesi selline potipunane. Läksime siis Anniga restorani küsima, et kas me kooki võime võtta, et baaris süüa, siis öeldi, et ei tohi. Meie aga olime nii solvunud ja nii suure koogi söömise vajadusega, et läksime mänedserile, kelle nimi on arvatavasti Ahmed või Muhhamed, kitule ja tema kohe lubas meil seda kooki võtta :D .

Lastediskole ei ilmunud taaskord ühegi mudilast ja selletõttu tegime jälle enda tantse. Meie üllatuseks tuli lõpuks Ali-Babasse päris palju rahvast kokku ja uskuge või mitte, aga neile meeldisid meie tantsud. Meist tehti isegi pilte!! Uus Kroonika laks?!?

Internetti külastades leppisime Ahmediga kokku, et õhtul on taaskord Pataya (ei mitte Tartu klubi) külastus ees. Esialgsed plaanid olid samad, mis eelneval õhtul, et mina ja nemad, kuid siis lisandus ka Harri ja õhtu arenedes muutusid plaanid veelkord ja Anni ning Merka tulid samuti koos meiega peole.

Esmalt seadsime sammud alkoholi järele ja istusime siis La Stradal maha ja lasime maitsemeeltel oma tööd teha. Peale pudelit rummi hakkasime lõpuks klubi poole liikuma kuid eelnevalt olime Merkaga avastanud, et Lee’l on jube hea lõhn ja siis me lihtsalt jälitasime teda! Uskuge, meil oli endal vist veel imelikum kui Lee’l, peale meie halva jälitusoskuse avastamist. Tantsida sai palju ja hea seltskonna tõttu oli ka tuju positiivne, mis siis, et Anni ja Ahmed vahepeal karvupidi kokku läksid! See õhtu lõppes aga alles viie ajal, millest võib järeldada, et peod lähevad järjest paremaks!

Comments (0)