16.12.2008

Posted by Cookie Monster | | Posted on 12:47

Põhitegevus terve päeva jooksul oli asjade ajamine. Kuhu me sõitsime nii:
Pidime sõitma hakkama kell 11.30, kuid siis lükkus asi edasi 13.45-le ja kui me lõpuks sinna tähtsasse kabinetti sisse saime oli kell juba 15.30. Istusime seal oma hea pool tundi, kuid asi oli seda väärt, sest saime need asjad hooaja lõpuni!

Täna sõitis Lee tagasi Londonisse! Kurb! Ahmed on ka kurb, sest kõik tema sõbrad kaovad järest - kõigepealt Moustafa, siis Abkarino (sp? Selle ma lihtsalt pidin siia panema, sest muidu Merka hakkaks jälle oma tähestikusuppi sööma) ja nüüd Lee. Nüüd peab Ahmed üksinda kõike tegema - tupekas!

Täna oli üldse õnnetu päev, sest Henri ja ta kamraadid suutsid oma digika kuhugi ära kaotada. Arvatavasti unustasid nad selle ühte minibussi, kuid siin on neid ilmselt rohkem kui sissekirjutatud elanikke.

Veidi enne kella seitset õhtul läks Kati vaatama, kes ukse taga oli ja nii kui ta ukse lahti tegi hüppas üks vene naine uksest sisse ja hakkas vene keeles jahuma, mis siis, et me ütlesime, et meie vene keelt ei räägi! Ta seletas tükk aega midagi, kuid me ütlesime talle, et ja jaa, saame ja sust aru ja mida iganes, omatigi see polnud nii. Peale selle naise külaskäiku helistas Merka retseptsiooni ja urjustas seal olevate poistega, sest kliendid ei tohiks teada, kus me elame!!
Positiivset leidus ka - nimelt käisime taaskorda ATV-dega sõitmas, sel korral olid meie tiimist kohal Kati ja Vernek, muidugi mina ka. Tuleb tõdeda, et üksinda on tunduvalt etem sõita, sest siis ei pea pidevalt muretsema, kas teine on veel peal ja hüpetest saab ka täiega üle minna! Sel korral näitasid kõik oma paremaid ilu- ja jõunumbreid.

Stiilinäide:
Vernek demonstreeris ka õhulendu, kuid sellest kahjuks pilti ei ole.

Peale järjekordset ATV lõbusõitu seadsime Kati ja Liisuga sammud Laguna Viasta poole nightshowd vaatama. Neil on seal kombeks iga riigi esindajatel wii karjuda lasta, et õhtujuht ütleb riigi nime, üks, kaks, kolm ja siis inimesed karjuvad. Seda tehakse muidugi ainult hotelli külastajatele, kuid üsna pea kui olin jõudnud Liisule öelda, et Nico (animation teami juht) võiks Eesti ka välja hõigata, tegigi ta seda. Alguses ei saanud me keegi aru, mis värk on, kuid kui ta juba teist korda Estonia hüüdis kiljusime nii kuis jaksasime, kuid siiski nii, et väärikus alles jäi!

Kuskil kella 3 ajal öösel oli meie uksel koputust kuulda, selgus, et Tarvol õnnestus pea lõhki kukkuda. Läksin siis nende tuppa ja rääkisin, mis mina arvan ja lõpuks kutsuti talle ka arst, kes võttis juba ainult kohaletulemise eest 50 euri. Selgus, et ma rääkisin täitsa õiget juttu ja haava oligi vaja õmmelda, kuid õmbluste eest oleks veel 100 euri küsitud ja seega otsustati, et oodatakse Eestisse naasmiseni, sest seal on arstiabi ju tasuta.

Comments (0)