18.12.2008

Posted by Cookie Monster | | Posted on 11:43

Hommikul sõitsid väiksed poisid ära, täitsa kurb oli, mis siis, et koos sai kõigest nädal veedetud, kuid väga harjumatu on ilma nendeta! Loodame, et Tarvo pea siis Eestis kokku õmmeldakse!

Basseini ääres tantsis täna üllatavalt palju rahvast kaasa ja pärast sooviti meiega isegi pilti teha! Vapsee värk eksole!?

Õhtul enne arrivalit tegime katsetust Ali-Babas disko käimalükkamisega, kuid kahjuks tulid inimesed alles peale meie ebaõnnestunud pingutust kohale! Sellele vaatamata oli meil endil lõbus ja saime ka tantse harjutada, mis on omakorda väga hea, sest tuleb tunnistada, et need hakkavad vaikselt ära ununema juba.

Täna õhtul saabus meile seni kõige suurem grupp - viiskümend persooni, kellest lastetoa materjali on üheksa. Olles pilgul üle nimekirja lasknud käia selgus, et enamus lastest on tüdrukud, mis tähendab, et saab palju käsi- ja näputööd teha, kuid loomulikult saab ka poistega piisavalt meisterdada ja joonistada! Aga nüüd pean ära tudile minema, sest hommikul läheme kõik seitsmekesi infotundi, sest nagu giid ütles: ,,siis tundub kõik lõbusam ja helgem!” Head ööd mupsikud!

NB! Liisu ma panin ukse ilusti väljast kinni!

Comments (0)