Täna oli selline tore päev, et saime Merkaga sukelduma minna! Ilgelt fun oli! Esimesel paaril korral oli küll jube paanika, kuid lõpuks sain asjale pihta. Point oli selles, et tuli suu kaudu hingata :D Mask oli ka suur ja siis ujusingi nii, et hoidsin ühe käega seda kinni.

Muu meil siin aga enam eriti tore ei ole - nimelt on hakanud tekkima mõttetuid tülisid ja koguaeg pauguvad uksed! Kõigil on midagi öelda. Suht ränk on hommikul mingi ukse prõmaka peale ärgata. Eriti mõnus on ka see, et mina, Harri ja Vernek elame ju elutoas ja kõik möll just seal toimubki!

Kella ühe ajal öösel jõudsime oma esimeselt peale palgapäeva traditsiooniliseks saavalt ATV safarilt tagasi. Kõrb, ATV-d, meie ja meie sallid! Kõik olid täiesti eufoorias - te ei kujuta ette ka, milline nauding see on! Ahmed üritas meile väikest nightshow’d korraldada ja selle käigus õnnestus tal maksimaalselt kuuskümend kolm kilomeetrit tunnis sõitev muruniidukite perekonda kuuluv aparaat külili ajada. Selle toimingu käigus läks tal ka korda end veidi vigastada, kui ega see ei seganud meil õhtust maksimumi võtmist! Tagasi hotelli jõudes avastasid kõik, et nende mustad riieded olid digimuutunud hallideks! Viimase toiminguna enne magamaminekut sai ka nägu puhastatud ja oh imet - vatipadjad olid täitsa mustad!

Comments (2)

Miks pilte pole? No ma tegelt orkutist vaatasin. Aga sukeldusite ainult basseinis? Muide, suure rõhuga jääb mask niisama ka näkku kinni. Instruktor rääkis. Ja jube raske on niisama peast ära tõmmata :) Ise proovisin ka.
Ja veelkord, pilte paluks. Muidu on nii must see blogi :D

no vaata kõige uuemat postitust, pilte kui palju :D