Mõned pildid ehk:

Meie hotelli bassein, taga paistab ka amfiteater














Amfikas lähemalt siis














Ja vot sellised granaatõunad on meil siin!














Räägiks siis ehk ka tänasest päevast veidi.

Hommikusöök oli nagu hommikusöök ikka, mulle eriti süüa seal ei leidunud, kuid kämblatäis sulatatud juustu sai küll rotitud.

Peale tänast esimest toidukorda lohistasime oma paagid tuppa tagasi ja oh üllatust, mis edasi hakkas saama - kõik keerasid magama tagasi ja järjekordne äratus oli kell 13, ehk siis lõuna ajal. Me justkui magaks toidukorrast toidukorrani, kuid tegelikult see päris nii pole. Nimelt hakkas meil kohe peale lõunasööki tõsine tantsutrenn, mis minul küll eriti hästi ei läinud. Asi oli siis sellest, et kõik tantsud läksid omavahel sassi ja mõned tantsud ei tulnud üldse meelde. Uutest tantsudest ma parem ei räägigi - üks käsi siia, vasak jalg sinna ja siis tekib küsimus, et kuhu see teine käsi minema pidi. Üks suur segapuder ma ütlen!!!!

Nüüd me siis istume Merka ja Katiga taaskord Starbucksis, mis hakkab vaikselt juba meie teiseks koduks kujunema, netis, kuid sel korral otsustasime Merkaga jääkohvist loobuda - kas me pole mitte targad?

Muideks ema mainis, et Mika on normaalseks hakkand - palju õnne! :D

Comments (3)

Miks teil seal päikest ei paista? Vähemalt piltidelt pole näha. Ja kas Mika mitte pole alati normaalne olnud?
:)

Kuule täna paistis ikka rängalt päikest, päikeseprillid oleks ka vist pähe päevitanud, kui neid terve päev ees oleks hoidnud!

Ja Miks läbis metamorfoosi teise staadiumi, ehk kasvas oma mässumeelsest pubekaeast välja ma arvan, et oodata on veel kolmandat seisundit - keskeakriisi!

menopaus on ka tulekul xD:D
kusjuures,miks sul se egranaatõun seal pildil fookusest väljas on?:D