Mainiks alguses ära, et tegu on eile õhtul kirjapandud unejutuga, sest 24/7 me päris netti ei saa!

Aeg on järjejuttu lugeda, aeg on järjejuttu lugeda…aeg on järjejuttu lugeda!!!


Mis meil siis täna toimus? Ei toimunudki eriti midagi kui aus olla. Tööd me täna ei teinud, sest mingi kohalik muhha lubas ise venelastele stagnaaegset poppi mängida ja seega ei olnud meil sinna asja, sest selliseid folktantse meie küll ei oleks osanud tantsida nagu nemad seal!

Äratus oli meil alles kell 13, sest öösel kõik jõid ja oli vaja pohmakat välja magada. Peale stiilselt hilinenud äratust seadsime oma sammud restorani poole, kus oli meie kõigi üllatuseks väga hea söök. Piprateraks suhkrutoosis oli aga meie avastus, et praktiliselt igas väga grandioosses plastikklaasis, millest me jõime, leidus väikseid ujuvaid tuukreid, mille päritolus keegi arvatavasti kindel olla ei saa.

Maitsvale lõunale järgnes grupiviisiline Starbucksi külastus, millest eelnevalt juba kirjutasin. Vedelikust, mida kohalikud nimetavad veeks, tehtud jää tekitas Merkal ja Liisul väga tõsise paagi lahtisuse ja esimesel osapoolel isegi kolm regurriteerimis seika. Õnneks pole minu metabolism veel kannatada saanud ja seega ei ole mul ühtegi vetsuseiklust, millest lähemalt jutustada.

Ka õhtusöök oli limanäärmeid erutav ja seetõttu läks see veel eriti libedalt alla. Enne magamaminekut, ehk siis kuskil kella ühe ajal öösel, otsustasime, et võiks veel tantse harjutada - mõeldud tehtud. Lõpuks kujunes välja nii, et me keerutasime oma puujalgu umbes kella kaheni ja viimase tantsu võtsime ka videolindile. Oh seda jubedust küll! Mõnda häiris kaamera, teisel oli pea pilvedes ja kolmas (ehk siis mina eksole) tantsis nagu viis aastat hullumajas kinni olnud kaerajaani fänn. Selle video nägemine oli ikka päris muserdav! Aga pole muret, hoian end tagasi ja peagi kepsutan nagu kolm aastat hullaris istunud mimm!

Aga nüüd ongi jõudnud kätte aeg, kus tuleks magama jalla (minna, igas vormis ja käändes).
Homme jätkub Kadi seiklus beduiinide kõrvalrajoonis ehk siis Sharm El Sheikh’is.

Comments (0)