Mika tahtis!!!

Posted by Cookie Monster | | Posted on 05:33

Niisiis...
Mika mainis eile, et võiksin ka blogima hakata, et oleks vähemalt mida lugeda eksole! Egiptusessse ju igapäev ei satu, et muljetaks siis ehk!

Istume praegu Liisu, Kati, Merka ja kahe luuseriga Starbucksis netis ja joome jääga - rõhk sõnal JÄÄGA - kohvi! Õhtuks peab mingi puristamisgraafiku tegema vist! Kaks vetsu 9 inimese kohta...läheb raskeks! Üks vetsupott lekib ka veel, nii et we're gonna have fun!!!

Suure tantsimise peale on küünarnukk täiega kasjakki hakkand panema, aga pole hullu - proovide ajal elastikside peale ja night show ajal rockime täiega (mis siis, et osad tantsud ikka sassi lähevad)! Tantsud on sellised...noh...suht liigutama panevad eksole! Kahju ainult, et venelased nii täis on koguaeg ja ainult mölisevad meiega!! Eile nad lubasid meil baari ära wreckida kui me tantsimist ei lõpeta. Päris hea on nii oma tööd teha! Kõikidel oli, et wtf nagu.

Eile õhtul oli lõppkokkuvõttes ikkagi päris fun! Peale kõiki neid ähvardusi lasi enamus teamist küll kiiremini jalga kui tuulispask, mis kunagi Tallinna külastas, kuid mina, Merka, Anni ja Harri jäime ikkagi sinna. Hiljem hakkasime siis nimelt tantsima nagu vene babuskad ja vähe meid kottis, mis need seal arvasid eksole! Tantsisime nii, et jube ja stange...noh tegelikult terve ihu oli rängalt märg! Cause girls, they wanna have fun. Yeah girls just wanna have fun!

Muidugi peab mainima ka Merka ja minu juba igapäevaseks saanud apteegi külastust. Huvitav, kas me varsti püsikliendi soodustust ei hakka saama? Peale apteegi väisamist istusime siis Merkaga trepile maha ja hakkasime oma "moskiito"
hammustusi geelitama. Hommikul avastasime, et see nii nimetatud putukahammustuse geel oli rohkem nagu mingi odav kilemask, mille oli kokku komposeerinud mingi algaja apteeker. Õnneks maksis see ainult kolm poundi, ehk siis kuskil seitse eeku.

Ragistan täiega ajusid hetkel, et milliseid kleite lasta õmblejal meile Anniga teha. Ettekujutus on täitsa olemas, aga oskaks siis seda ka paberile panna.

Bljääd ma ei viitsi enam kirjutada :D
Põhimõtteliselt kui aega saan viskan ka varasemad postitused üles, aga hetkel on need veel inglise keelsed ja ainult minu arvutis, kuid väga osavasti ära encryptitud!!!

See ya!!!!

Comments (0)