Wake me up when September ends…

Posted by Cookie Monster | | Posted on 01:27

Ametlik teadaanne: alates 24-ndast Maist ei viibi Kadi väikesed jalalabad enam Eestimaa pinnal, vaid peidavad end hoopis Kreeta pehmes rannaliivas ja seda Septembri lõpuni.

Just nii ongi lood – kahekümne neljanda Mai varahommikul kell 03:45 tõusis Estonian Airi lennuk Tallinna lennujaamast õhku, sihtkohaks Kreeta Hania. Juba kell 08:45 jõudsid lennureisist kurnatud eestlased enda lõõgastumispaigaks valitud Apladas Beach Resorti ning esmamuljet hotellist saab kirjeldada minu lemmikväljendiga – ÜLI PÜSS!

Restoran, kus ei julge õieti süüagi, sest kõik on nii puhas ja soliidne ning paremat ja mitmekülgsemat söögivalikut ei oskakski soovida – siin on hommikusöögiks isegi banaanilaaste, mis tähendab Liisu ja minu jaoks praktiliselt taevast. Muidugi tuleb ära mainida ka imemagusad ja mahlased apelsinid, mis panevad kõigil juba vaatamisest suu vett jooksma.

You’re welcome (äärmiselt tugeva Skandinaavia aktsendiga) on väljend, mida kuuleb iga viie minuti tagant, kui kelnerid teenindavad kolmekümne kaheksa kraadise päikese käes punaseks, kui Felixi ketšupipudel põlenud klientide laudu.

Hotellis on lausa kolm basseini, mille soojendamine on jäetud päikese hooleks ning kuhu saab kuumuse eest peitu sukelduda. Lühidalt kokkuvõttes on see hotell tõeline paradiis!

Tundub, et päike on siin isegi intensiivsem kui Egiptuses, sest antud temperatuur on Kreetal Mai kuu kohta väga eriline – rekord. Sellest tulenevalt hoiatan kõiki inimesi, kes planeerivad siia kaunile Vahemere saarele puhkama tulla, et suvitajatest on ligi 90% ära põlenud seega varuge suuremates kogustes päikesekaitsekreeme.

Valgust kiirgav taevakeha pole ainuke, mis on intensiivsem kui Egiptuses. Järgnevat võib küll raske uskuda olla, kuid kohalikud mehed on siin tüütumad kui vaaraode kodumaal ja ninad on neil ka jätkuvalt suured.

Tasuta internetti meil hetkel veel hotellis ei ole ja sellest tingituna istusimegi Liisuga eile väga modernse ja funky sisekujundusega kohvikus nimega Nero, mille personal oli kohaga täiesti kooskõlas.

Homme kell 21:45 on meil plaanis lounge’is Barcelona ja Manchester Unitedi vahelist jalgpallimatši vaadata – loodan, et Manu võidab eksole!!

Hakkan siis nii tihti kui võimalik ja meeles blogi täiendama, et kellel huvi Liisu ja minu tegemiste vastu stay tuned!

 

Sheeeeeeeeriks teiega seda meeletut päikest kui saaks :P

Olge püssid ;)

Comments (2)

Meil on ka siin täiega magusad apelsinid, just lõpetasin söömise :)

EI USUUUUU!! :D too, siis võrdleme neid ka :D