Lihtsalt sõprus?

Posted by Cookie Monster | | Posted on 02:58

Miks öeldakse, et pole olemas sellist asja nagu mehe ja naise vaheline sõprus? Mina suudan küll vastassoost persoonidega suhelda seksist kaugemal tasandil, kuid tuleb tunnistada, et mehed seda ei suuda.

Hetkel on kõige paremaks näiteks meie nüüdseks ekssõbrad Tomas ja Dimitris. Käisime nendega mitu korda väljas ja meil oli tõesti lõbus, kuid ma ei saa aru, kuidas me saime Liisuga nii naiivsed olla ja uskuda, et ka nemad tahavad vaid funni häävida.

Nimelt on lugu järgmine: viimane kord, kui nendega väljas käisime, muutusid nad väga julgeks ja hakkasid oma käsi toppima sinna, kus nende koht kohe kindlasti ei ole. Tomas tõi meid hotelli ja ta oli väga veendunud, et saab öö meie juures veeta – keep dreaming – õnneks on Liisu nii hakkaja tüdruk, et ta lihtsalt viskas selle kiimiku välja ja polnud palju puudu, et tüüp oleks ka jalaga paakidesse saanud. Järgmisel päeval ta helistas ja ei teinud juhtunust juttugi, seega eeldasime, et ta sai ise aru, et see oli eelneval õhtul liiga kaugele läinud.

Lähenes nädalavahetus ja saatsime macho mehele sõnumi, et tuleme vaid siis välja, kui nad hoiavad oma käed eemale ja ei ürita midagi, sest meie tahame lihtsalt väljas käia ja lõbusasti aega veeta ning ei midagi enamat. Lõppu lisasime ka selle, et kui ta ei suuda seda respekteerida, on meie sõprusel lõpp. See, et ta meile midagi ei vastanud ega helistanud, ainult kinnitas fakti, et tüübid lootsidki meid oma vooditesse meelitada.

Seega on enam kui kindel, et ütlus, et anna oma vastassoost sõpradele võimalus endaga magada ja nad teevad seda, vastab tõele. Olen enam kui kaheksakümmend kolm ja pool protsenti kindel, et sellega sõprus lõppeks ja sellest tulenevalt soovitan kõigil oma seksuaalseid ihasid talitseda.

Comments (0)