Are you in the game – called the love game?

Posted by Cookie Monster | | Posted on 00:57

Cherry cherry boom boomist disco stickini – oleneb muidugi sellest, kust poolt tuuled puhuvad - Lady Gaga on jätkuvalt Hollywoodi tähelepanu keskel.

Tegelikult ei tahtnud ma üldse endiselt tähesäras olevast blondiinist rääkida, vaid minu ja Liisu viimastest seiklustest.

Üleeile õhtul otsustasime, et lähme siis viimaks hotelli handyman Tomasiga välja, sest ta lihtsalt ei andnud meile asu.

Leppisime kokku, et kohtume hotelli kõrval olevas tavernas Daily News, mille omanikud on kosmiliselt meeldejäävad ja nad lihtsalt peavad kõigile meeldima. Edasi viis tee meid Kahlua nimelisse troopilise sisekujundusega baari, mis on samuti hüpergalaktiliselt vapustav koht nii sisustuse kui ka seltskonna pärast. Ülejäänud õhtu möödus märkamatult vesteldes.

Eile kordus täpselt sama rutiin, mis päev varemgi, kuid sel korral tuli mängu ka lumi, mida sadas tänu meile Kahluas suhteliselt suurtes kogustes. Definitsioon sõnale lumi Kreetal – õllealused tuleb imepisikesteks juppideks rebida ja siis õhku visata. Hommikul oli koristajatädidel palju tööd.

Täna on plaanis minna klubisse Milos (õunad), mis pidi väidetavalt üks parimaid Hania piirkonnas olema, eks me vaatame koha üle ja anname teada, kas sinna tasub minna või mitte.

Comments (0)