Beautiful day!!!

Posted by Cookie Monster | | Posted on 11:01

Jah just nii ongi – ilmad on meil siin rämedalt palavad ja tuult pole ollagi – suvitajate paradiis! Enamus turistidest on juba teisel päeval punased kui roosinupukesed, kuid ikka on vaja päikest võtta, sest Eestisse jõudes peab pruun olema!!!

Hetkel on valdav enamus meie hotelli klientuurist Venemaalt, kuid meie õnneks on nad hoopis teistsugused kui need, kes meil Sharm El Sheikhis olid. Suurem hulk neist veedab oma päevi alkoholi seltsis ja õhtuks on nad juba täiesti pumbad, kuid ju see siis ongi nende arvates nii nimetatud õige puhkus. Need vähesed eestlased, kes meil siin on, on õnneks sõbralikud ja võtavad aktiviteetidest õhinaga osa.

Käisime hiljuti Kati ja Shazliga vesirattaga sõitmas ja mina kasutasin ka juhust ja proovisin taaskord snorgeldamist ning sel korral nägin ma peale prahi, mis mere põhjas elutseb, ka kalu. Tore oli, mulle meeldis! Veidike hariv oli see retk ka, nimelt saime teada, et siin on kolm haid, kes öösiti tõusu ajal randa külastavad, kuid päeval heaga kaugemale hoiavad! Õnneks on haidki vaid keskmisest pisut suuremad kalad ja karta pole midagi!

Põhimõtteliselt ongi kõik päikseline ja palav ning ega ausalt öeldes ei tahagi eriti Eestisse praegu.. Me oleme senise eluga juba nii ära harjunud, et ei oskagi teisiti.. Kodumaal tuleb ju veel veidi oodata, kuni päike taaskord meie nahka võrgutama hakkab, kuid tuleb loota, et praegune päevitus seni püsib – ikkagi seitse kuud päikest!

Comments (2)

No kui mai alguses jõuad, siis vast ikka on juba rohkem päikest Eestis :D

jumala head ilmad on hetkel:D
muidugi mitte nii head kui teil kahel:D