Oh happy day!

Posted by Cookie Monster | | Posted on 08:48

Kadi

Nagu juba tavaks on saanud, on hetkest, mil viimati blogi uuendasin, möödunud palju aega, kuid ma tõesti ei ole leidnud hetke, mil kõik toimuv kirja panna.

Aset on leidnud palju sündmusi, kuid ei teagi kohe, millest alustada… Ehk faktist, et saime endale uue chief animatori/choreographeri – Max! Tänu temale olid meie viimased kaks nädalat sisustatud tõsiste tantsuproovidega. Õnneks on Max lahe ja pole mingit probleemi temaga koostööd teha – vähemalt mitte minul! Tantsud ei ole just kõige lihtsamad, kuid tublimatel on need juba selged ja võib asuda uute õppetükkide juurde.

Meie DJ Honey on aga Maxile täielik vastand – me kutsume teda DJ Katastroofaks! Nooo niiiiiiiiii aeglast inimest pole ma terve oma elu jooksul veel kohanud! Keegi meist pole mõistnud, kuidas ta saab olla nii loll ja nii aeglane korraga. Kõigele lisaks ei kanna ta kunagi oma pükstel vööd ja enam kui pool ta karvasest persest vahib alalõpmata näkku – JUBEEE! Muidugi ei saa unustada ta suurt õllekõhtu, mida saab võrrelda seitsmendat kuud raseda oleva naise kõhuga.

Kohe kindlasti pean mainima ka seda, et Ahmed ja Tamer tulid meile taaskord Kairost külla! :) Nii tore oli neid üle pika aja näha! Ühesõnaga käisime poistega igal õhtul väljas ja oli nii nalja, kui ka pisaraid. Kahjuks tuleb tunnistada, et depresiooni ja kurvastamist oli tunduvalt rohkem kui positiivsust, kuid kokkuvõttes oli taaskord tegu unustamatu nädalaga! Tegelikult me ei teinudki midagi nii väga erilist – enamuse õhtutest veetsime kohvikutes istudes ja lihtsalt rääkides, kuid asi on poistes – meie pole selliseid varem kohanud, nad on täielikud vastandid keskmisele Eesti mehele (väljaarvatud fakt, et ka nemad jumaldavad jalkat)!

Tamer & KadiHoolikalt pilti vaadates märkate ehk ka seda, et ma olen Tamerist pruunim (H) :D Tegelikult ongi asi nii välja kujunenud, et praktiliselt kõik meie tiimist on juba sama pruunid, või isegi pruunimad, kui mõned kohalikud, sest me oleme ju pidevalt päikese käes ja selliseid asju nagu päikesekaitse kreeme meie jaoks ei eksisteeri :P Pigem määrime hommikul enne tööle minekut endid veel hoolikalt õliga kokku, et ikka veel paremini päikest saada – Eestisse peab ju mustana tulema, muidu vaevalt, et keegi usub, et me lausa neli kuud Egiptuse päikese all veetsime! EKSOLE?!

Koju tuleku kohta ei oska ma midagi uut kirjutada, sest meil pole õrna aimugi millal see juhtub – teame vaid häguselt, et Aprilli lõpus, kuid see on ka kõik. Arvan, et ega ma kauaks Eestisse püsima ei jää, mulle on elu päikese käes täitsa meeldima hakanud! ;) Sama käib ka Liisu kohta ja eks me siin koos vaikselt nuputame, mida me edasi hakkame tegema, kui kellelgi mingeid ideid või ettepanekuid tahapanekuks on, siis võtke teadmiseks, et oleme avatud kõikidele mõtetele! Või äkki tahab keegi kahte vahvata tüdrukut endale palgata? Söök ja elamine peavad teie poolt olema ja me teeks ainult sama tööd, mida praegugi – animatsiooni (tantsimine, võrkpall, vesiaeroobika, stretching, boccia, jalka, koss, noolemäng, pulgamäng, playbackid, muusikaviktoriin) :D

Igatahes jah, andke siis teada :D

Comments (0)