Please don’t stop the music..

Posted by Cookie Monster | | Posted on 08:00

Keep on rocking to it,
Please don’t stop the music!
Please don’t stop the music!

Wipidapaduu – meie vahetus saab tänase õhtuga läbi, mida see tähendab, see tähendab seda, et meil on nüüd lausa kolm sooja Egiptuse talveõhtut, mida saame kella poole viiest kuni poole kümneni sisustada nii, nagu ise heaks peame!

Erm…njaa…tuleb tunnistada, et hetkel ei karga küll midagi pähe, millest kirjutada, kuid ma mõtlen natukene, eksole…küll siis midagigi meenub (ma loodan). Põhimõtteliselt pean ma ainult Egle pärast siia üldse kirjutama, sest ta alalõpmata vingub, et mu blogi absoluutselt ei täiene. Alles paar päeva tagasi vestlesin temaga ja ütlesin talle otse, et mul ei ole millestki pajatada, selle peale vastas ta aga, et ma kirjutaksin siis taaskord meie tiimi neiude kõhuprobleemidest, kuid tema suureks pettumuseks on meil kõigil kõhud korras – ära egiptlastunud nooh!!!

Veel pool tundi ja siis saab tudile minna!! Homme pean Liisu asemel vesiaeroobikat tegema,
sest tal on vaba päev! Seda aga ainult siis, kui ilm on parem, sest muidu peab snorgeldamis varustusega vette minema – lained on ju!!
Muideks Liisu juba vaikselt nukkub siin!

Praegune turistide grupp on nii passiivne, et jube – tahaks korralikult tööd teha, aga inimesi pole! Ma ei kujuta ette ka, kus nad endeid koguaeg peidavad, sest siin hotellis peatuvatest Eestist pärit klientidest, oleme heal juhul vaid kahtekümment viite persooni näinud! Isegi kohalikud on tunduvalt aktiivsemad! Meie õpime aga reedeks (viimane õhtu, mis on teistest õhtutest tiba viisakam) uut tantsu, kuid kahtlen sügavalt, et sinnagi inimesi tuleb. Sel nädalal oleme neljast nightshowst kaks pidanud tühistama, sest inimesi pole olnud, kuid ega neid teistel õhtutelgi polnud – tegimegi kümnele inimesele nalja – see, et nemad ei naernud, ei loe, sest ega kõigil ei saagi nii hea huumorisoon olla kui meil.

Peamine on ikkagi see, et meie pole alla andnud, meie teeme antud tingimustes nii hästi tööd kui saame, kuid meie kahjuks on fakt, et meil pole inimesi, kelle jaoks tööd teha… Õnneks on levivad Egiptuses kuulujutud aga kiiremini kui Otepää aedlinnas ja võin öelda, et linnukesed sosistavad, et alates kahekümne seitsmendast hakkab hotelli palju skandinaavlasi sisse voorima, seda aga ainult tänu uuele moosile (gm [dzemm – moos] – general manager). Tänu sellele mehele on ka hotelli korastama hakatud – meie koridoris, kus muidu valitses pimedus, on valgem kui meie backstage’is; diskoteegi põrandal olevad plaadid said ka uuesti kinni kleebitud ja isegi seites olevaid mõrasid pahteldatakse hoolikalt!

Aga just praegu hakkaski kõlama täna õhtune viimane muusikapala, see tähendab ka seda, et lülitan nüüd ilusti arvuti kinni ja hakkan hotellitoa poole astuma, et hommikul kenasti tööle jõuda! Head ööd teile siis, või noh, kust ma tean, mis kell te seda siin loete! Igatahes olge püssid edasi!

Comments (0)